Havsöringspremiären 2021

Posted: 26/12/2020 by adamborow

Havsöringspremiären 2021 närmar sig med stormsteg. I år har fokus legat på andra saker och jag har inte känt av abstinensen som under andra år. Men nu är den tråkiga 2020 hösten över och vi kan börja fiska igen.

Beroende på hur tillståndet den 1:a januari blir och hur sent man kommer i säng så blir det nog en liten tur den 1:a. Om inte så blir det dagen efter. Men tanken är att packa bilen tidigt på morgonen och ge sig ut och fiska. Historiskt sett så har premiärerna inte varit så lyckade för min del. Har inte riktigt hittat något bra vatten som håller fin fisk när det är som kallast ute. En annan sak är att 2020 blev, av främst en anledning, ett annorlunda år. Det blev inte lika många fisketurer som jag hade hoppats på men det ska det bli ändring på.

Summering av 2020

Om jag ska summera året som är på väg att ta slut så kan jag göra det med ett ord >>skit<<. Finns väl inte så mycket mer att säga om det. Speciellt hösten har varit väldigt speciell. Jag har undvikit kontakt och isolerat mig så gott det går, men det hjälper inte om alla andra springer runt på shoppingcenter och slickar på dörrhandtag. Men oavsett vad så har det blivit på tok för lite fiske. Inte bara skitåret som jag kan skylla på utan andra saker som kommit emellan. Det har blivit några fisketurer på kusten, en vecka uppe i fjällen och lite insjöfiske i Skåne. Och nu när jag har lite mer tid under julledigheten så tänkte jag lägga upp lite bilder och innehåll från årets fiske.

Vad händer under 2021

Under 2021 ska det läggas minst en havsöringstur i månaden (såklart fler). Har tänkt att jag även ska prova på mer insjöfiske och såklart en fiskeresa till fjällen. Om allt går enligt plan så får jag en båtplats på Skånes västra sida och kan komma ut och fiska lite torsk och makrill när det är säsong för det. Ja jag hoppas att 2021 blir ett bättre fiskeår. Ett år som är lite mer socialt där man kan träffa vänner och familj. Förhoppningsvis så kommer jag ta upp bloggandet lite mer och lägga upp fler bilder och inlägg så att ni kan läsa om vad jag hittar på.

Slutsnack

Önskar er alla en riktigt God Jul! Hoppas att ni får en fantastisk jul, så gott det går såklart med tanke på omständigheterna. Att ni får en massa fiskeprylar i julklapp och att kommande år blir riktigt jävla bra! Fler inlägg och bilder från skitåret kommer i dagarna.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *