Nya genomlöpare

Posted: 01/05/2019 by adamborow

nya havsörings genomlöpare

Havsöringsfisket, eller fisket rent generellt är fantastiskt. Det är en bottenlös brunn, kapitalförstöring med andra ord. Finns hur mycket prylar som helst att köpa, nya rullar, spön och vi ska inte ens snacka om beten och flugor. Att gå in i en fiskebutik är som att komma in i en värld där man glömmer bort saldot på kontot och sambons ”glada” min när man kommer hem med en färgglad plastkasse med loggor på. Jag har varit i farten, brännt lite pengar på lite nya genonlöpare, både gamla favoriter men även nya som jag tänkte prova.

Veckans inköp har varit fem nya genomlöpare. Råkade kasta bort en genomlöpare som fungerade riktigt bra under helgens fiske, Westin D360 i silver/svart 28g. Så det blev tre nya sådana. Sedan så har jag köpt två som jag aldrig har fiskat med förut, ABU MO COAST inline 24g. Fanns i en rad olika riktigt snygga färger som jag tror kommer gå svinbra på den skånska kusten.

Återstår att se om ABU draget levererar. D360 vet jag levererar, viktigt att ha några extra i lager fall i fall man råkar tappa ett. Idag blev det ett kort inlägg. Har varit en del på jobbet, långa arbetsdagar men nu är det dags att ge sig ut på kusten igen.

nya havsörings genomlöpare

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *